Nieuws

Werkgevers over Wajong
ontdek meer over ervaringen
van werkgevers met Wajongers

Werkende Wajongers
start als Wajonger je eigen
onderneming of ga aan de slag bij een bedrijf

Start je eigen onderneming

Je eigen onderneming beginnen is natuurlijk heel wat en het vergt veel van je. Hoewel het  beginnen ervan wel degelijk mogelijk is, ook voor een Wajonger. Het maken van een stappenplan kan hierbij sowieso helpen. Belangrijk om te weten is dus wat kwaliteiten zijn en hoe de markt in elkaar zit. Financiën, een bedrijfsnaam, rechtsvorm en administratie zijn daarna de volgende punten waar je je op moet richten. Ook voor het stappenplan kun je hulp inroepen.

Aanvullingen

Als Wajonger is het mogelijk om een advies te krijgen van een adviesbureau. Hierbij wordt je ook geholpen met het schrijven van een ondernemingsplan. Een starterskrediet afsluiten behoort tot de financiële mogelijkheden. Het is een lening die terugbetaald moet worden. Naast het krediet, is startersaftrek ook mogelijk. Dit zijn belastingvoordelen.

Ontdek de mogelijkheden

Hulp vragen over het opstarten van je eigen onderneming is ook mogelijk. Graag informeren wij jou over de diverse mogelijkheden over het opstarten van een eigen bedrijf. Of dit nu is voor diensten of een online shop. Er kan vanalles zijn dat raakvlak heeft met je interesses. Van een internetwinkel als vakantiehuishurenonline.nl en hbscarcleaning.nl tot advies. Ook over de voortgang en ontwikkelingen adviseren wij je graag. Neem dan zeker contact met ons op en wij helpen je graag persoonlijk. Ook over overige vragen over de hoogte van je uitkering bij het opstarten van een bedrijf en overige plannen en zaken kun je bij ons terecht.

Uitdagingen

Het opstarten van een eigen bedrijf zorgt er natuurlijk voor dat je ook weer voor een aantal uitdagingen komt te staan. Ook als Wajong'er kun je deze uitdagingen helemaal aan gaan en het beste uit jezelf halen. Dit kan zeer interessant zijn als je al vaker gewerkt hebt, maar nu eindelijk voor jezelf wil beginnen.

Ervaringen van wajong medewerkers

Er zijn door de jaren heen al vele Wajong medewerkers aangenomen door verschillende bedrijven. Dit alles heeft gel

meer

Werkgevers over wajong werknemers

De laatste jaren is het steeds normaler geworden dat bedrijven ook Wajong werknemers aannemen. Hier kunnen verschi

meer