Nieuws

Werkgevers over Wajong
ontdek meer over ervaringen
van werkgevers met Wajongers

Werkende Wajongers
start als Wajonger je eigen
onderneming of ga aan de slag bij een bedrijf

Werken met een beperking

Ook werken met een beperking, lichamelijk of geestelijk of om wat voor reden dan ook, kan heel interessant zijn. Dit zowel voor werkgever, als voor de wajong werknemer. Wajong werknemers zijn actief op tal van gebieden en zijn ontzettend gemotiveerd om hun best te doen en zich in te zetten op hun werk. Daarnaast zijn ze ook terug te vinden tal van kennisniveaus en in verschillende functies.

Mogelijkheden voor beperkingen

Wat voor beperking een wajong werknemer ook heeft, de mogelijkheden zijn aanwezig. Van management assistent bij het Werkplein in Tiel, projectmedewerker bij CNV Jongeren, commercieel medewerker bij een online webshop of even sidekick bij 3 FM. Stuk voor stuk succesverhalen, en daar blijft het niet eens bij. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een dag mee te lopen als boswachter of een kijkje te nemen achter de schermen bij Amstel Live.

Bedrijven aan het woord

Bedrijven stellen zich open voor mensen met een beperking van wat voor aard dan ook. Wajongers dienen een kans te krijgen om mee te draaien op de werkvloer. Ook zij hebben namelijk hun kwaliteiten, van welke aard deze kwaliteiten dan ook zijn. Deze kwaliteiten zouden werknemers zeker ten volle kunnen benutten met een Wajonger in dienst.

Begeleiding op maat

Deze succesvolle Wajongers hebben begeleiding gekregen in het vinden van een baan. Begeleiding door een professional begeleidt de wajong werknemer bijvoorbeeld op het werk en komt langs om te kijken hoe het gaat. Daarnaast wordt er ook gezorgd voor bijvoorbeeld een aangepast bureaustoel of een aangepast beeldscherm.

Artikelen

Ervaringen van wajong medewerkers

Er zijn door de jaren heen al vele Wajong medewerkers aangenomen door verschillende bedrijven. Dit alles heeft geleid tot het feit dat er hedendaags vele diverse verhalen op het internet te vinden zijn, waarin deze Wajong medewerkers hun ervaringen en belevenissen vertellen. Uit alles blijkt dat Wajong medewerkers graag hun handen uit de mouw

Lees meer...

Werkgevers over wajong werknemers

De laatste jaren is het steeds normaler geworden dat bedrijven ook Wajong werknemers aannemen. Hier kunnen verschillende factoren als oorzaak voor aangemerkt worden. Zo zijn steeds meer mensen bekend met deze groep werknemers en zien zij hier ook de voordelen van in. De voordelen waar de meeste werkgevers profijt van hebben zullen hieronder b

Lees meer...

Ervaringen van wajong medewerkers

Er zijn door de jaren heen al vele Wajong medewerkers aangenomen door verschillende bedrijven. Dit alles heeft gel

meer

Start je eigen onderneming

Je eigen onderneming beginnen is natuurlijk heel wat en het vergt veel van je. Hoewel het  beginnen ervan wel

meer