Nieuws

Werkgevers over Wajong
ontdek meer over ervaringen
van werkgevers met Wajongers

Werkende Wajongers
start als Wajonger je eigen
onderneming of ga aan de slag bij een bedrijf

Over Van Wajong Naar Werk

Wajongwerkt is een site waar Wajong'ers in contact kunnen komen met werkgevers met de steun van het UWV. Op deze website kunnen vacatures geplaatst worden voor degenen die werk zoeken, maar ook het werven van arbeidskrachten vindt hier plaats. Daarnaast biedt deze website ook tips bij sollicitaties en enkele verhalen uit de praktijk.

Drempel

De drempel voor werkgevers om een Wajong werknemer in dienst te nemen is vaak erg hoog. Dit kan ook weer verschillende redenen hebben. Een veelgenoemde reden is dat werkgevers niet op de hoogte zijn van bepaalde kwaliteiten. Naast de werkgevers zijn de wajong werknemers ook niet zeker van het werk dat ze kunnen en mogen doen. Deze website kan hierbij een uitkomst bieden. De drempel om een Wajong werknemer in dienst te nemen, of om te gaan werken als Wajong werknemer, kan zelfs helemaal verdwijnen.

Overige betrokken partijen

Ook de overige betrokken partijen als ouders en verzorgers, maar ook scholen en andere instellingen kunnen op deze website terecht voor meer informatie over de Wet Wajong. Het is belangrijk dat iedereen op de hoogte is van alle aspecten en hoe er met deze wet omgegaan kan worden. Want de mogelijkheden zijn zo ongeveer eindeloos.

Vragen en opmerkingen

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd bereiken. Onze contactgegevens staan elders op deze website. Maak hier zeker gebruik van als u informatie op deze website mist, of graag op een snelle en directe manier in contact wil komen met Wajong werknemers, of werkgevers. Ook voor overige betrokken partijen zijn wij altijd bereid vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken omtrent de Wet Wajong, maar zeker ook over de onbeperkte mogelijkheden.

Ervaringen van wajong medewerkers

Er zijn door de jaren heen al vele Wajong medewerkers aangenomen door verschillende bedrijven. Dit alles heeft gel

meer

Zorgverzekering voor Wajong'ers

Wanneer je al op jonge leeftijd langdurig ziek wordt of gehandicapt raakt, heeft dit meestal grote gevolgen voor j

meer